Vijesti

Prvi virtualni inkubator na našim prostorima

VIN Svibanj 4, 2020
Medium 4d5a1792 0250 4a53 afe5 51506cb8f97a

Tržišni trendovi i primjena novih informacijskih i komunikacijskih tehnologija zahtijevaju od poduzetnika da prilagode poslovanje sukladno potrebama i zahtjevima tržišta. Upravo iz tih razloga, u sklopu projekta „Tehnološki inkubator Nova Gradiška“ pokrenut je prvi Virtualni inkubator na ovim prostorima.

Virtualni inkubator je platforma posebno korisna svima koji ne trebaju fizički ured, ali im je potrebno samo mjesto za registraciju tvrtke ili žele biti virtualni stanari s paketom brojnih pogodnosti, poput savjetodavnih usluga ili besplatnog korištenja konferencijske dvorane.

Cilj uvođenja usluge virtualnog stanara je olakšati poduzetnicima početne korake i pružiti im poslovnu podršku dok još nemaju potrebe za uredom kako bi sveli fiksne početne troškove na minimum. Program virtualnog inkubatora namijenjen je poduzetnicima početnicima koji obavljaju proizvodnu i tehnološko-orijentiranu djelatnost ili razvijaju projekt iz područja IT-a, multimedije, elektroničnog poslovanja itd. Virtualni stanar može postati i svaki fizička osoba koja je pokrenula postupak registracije svojeg poduzeća ili kreativni pojedinac razmišlja o pokretanju svog poslovnog pothvata.

Virtualni stanari, baš kao i oni fizički, mogu imati svoj poštanski sandučić u inkubatoru, besplatan pristup seminarima, edukacijama, konferencijama, webinarima i okruglim stolovima koji će se održavati u Tehnološkom inkubatoru, dobivati će obavijesti o otvorenim natječajima, a uz to će imati i pravo na korištenje konferencijske dvorane, kao i cooworking prostora.

Sve navedene usluge dostupne su virtualnim stanarima za samo 50kn mjesečno + PDV!

Podsjetimo se, Tehnološki inkubator Nova Gradiška najveći je projekt u provedbi tvrtke Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. i partnera Grada Nova Gradiška i Centra za razvoj Brodsko-posavske županije. Ukupna vrijednost projekta je 29.211.218,00 kuna (bez PDV-a), od čega bespovratna sredstva iznose 19.945.084,25 HRK.

Svi zainteresirani poslovni i fizički subjekti koji žele postati virtualni stanari Tehnološkog inkubatora mogu to napraviti prijavom na web stranici tin.ipng.hr  i vin.ipng.hr klikom na ikonu Želim postati virtualni stanar